• FinancieelBeursNieuws.nl is de website waar u al het financiele nieuws en beursnieuws kunt vinden.

    Naast real time AEX koersinformatie leest u hier het laatste financiele nieuws van beursgenoteerde ondernemingen in Nederland en daarbuiten. Verschillende beursanalisten en beleggingsadviseurs brengen u dagelijks hun opinie en geven de laatste beurstips.

  • Beurstips en beleggingsadviezen

    Meldt u zich hier aan voor de laatste beurstips en beleggingsadviezen van onze beursanalisten en beleggingsadviseurs.

FBN Poll - uw opinie

Eurocrisis nog niet voorbij.

Wisselt u Euro's om in andere valuta's?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

S&P blijft schommelen

We bevinden ons nu al een tijdje tussen de 1285 en 1330 op de S&P 500. Afgelopen donderdag tikten we aan het einde van de dag nog de 1319 aan terwijl we nu weer onder de 1300 staan. Tussen deze niveau’s schiet het alle kanten op en de enigen die de richtig bepalen zijn de nieuwsberichten over Europa. Hieronder zie je de SPY die naar boven was uitgebroken en toen een terugtest van de uitbraak heeft gedaan. Donderdag probeerde het de horizontale stippellijn te breken totdat er negatief nieuws over Spanje kwam. Afgelopen vrijdag kwamen de werkloosheidscijfers binnen en deze hebben in grote lijnen de richting bepaald. Overigens niet in positieve zin.

S & P schommelt

S&P 500 blijft schommelen

Ook het sentiment onder professionals is opnieuw bullish aan het worden terwijl de particuliere belegger negatief is. Dat is een goed teken voor het positieve scenario aangezien de professionals vaak aan de goede zijde zitten.

Gerelateerde artikelen:

  • Geen gerelateerd nieuws

Leave a Reply

Real-time AEX koersinformatie