• FinancieelBeursNieuws.nl is de website waar u al het financiele nieuws en beursnieuws kunt vinden.

    Naast real time AEX koersinformatie leest u hier het laatste financiele nieuws van beursgenoteerde ondernemingen in Nederland en daarbuiten. Verschillende beursanalisten en beleggingsadviseurs brengen u dagelijks hun opinie en geven de laatste beurstips.

  • Beurstips en beleggingsadviezen

    Meldt u zich hier aan voor de laatste beurstips en beleggingsadviezen van onze beursanalisten en beleggingsadviseurs.

FBN Poll - uw opinie

Eurocrisis nog niet voorbij.

Wisselt u Euro's om in andere valuta's?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Euro perikelen houdt beleggingswereld bezig

De Europese problematiek houdt de beleggingswereld volledig in de houtgreep. Iedere dag beinvloed het nieuws de koersen in zowel Europa als Amerika. Al een aantal weken op rij schieten de beurzen recht omlaag en recht omhoog tussen de 1290 en 1330. Zowel de bulls als de bears worden aangepakt door Wall street.

Wij handelen momenteel alleen met de weekopties, op deze manier stellen wij steeds wat rendement veilig zonder veel risico te nemen door een bepaalde richting te kiezen. De systemen geven simpelweg geen signaal als de beurzen de ene dag 10 punten omhoog gaan en de dag erna 10 punten omlaag. Het maakt niet uit in welke richting je dan zit, met beide verlies je geld. Vanuit het professionele circuit wordt de hoop op groene cijfers steeds groter en realistischer, een gevoel dat ik ook heb. Zodra wij deze daling achter de rug hebben is het weer tijd om te kijken naar een mooie swingtrade. Na een aantal weken van daling volgt er vaak een periode met voornamelijk groene cijfers en daarvan wil ik profiteren.

Zodra er een swingtrade is krijgt u bericht van mij, tot die tijd blijven wij met onze handen van de markt en kiezen we voor veilige rendementen.

Gerelateerde artikelen:

  • Geen gerelateerd nieuws

Leave a Reply

Real-time AEX koersinformatie