FinancieelBeursNieuws.nl is de website waar u al het financiele nieuws en beursnieuws kunt vinden.

Naast AEX koersinformatie leest u hier het laatste financiele nieuws van beursgenoteerde ondernemingen in Nederland en daarbuiten. Verschillende beursanalisten en beleggingsadviseurs brengen u dagelijks hun opinie en geven de laatste beurstips.

Bekijk ook hier onze privacy voorwaarden.

Lagere opening AEX

De beurs zal naar verwachting lager openen in navolging van de negatieve stemming op de Aziatische beurzen. De Dow-Jonesindex sloot vlak op 13172,14 punten gisteravond. De meevallende detailhandel verkopen gaven de koersen steun. Handelaren hielden echter al rekening met dat deze cijfers later nog naar beneden kunnen worden bijgesteld. KPN kondigde aan de pogingen om de Belgische dochteronderneming Base te verkopen te stakenDe problemen in Europa blijven op de achtergrond een drempel om te positief te zijn. Beleggers houden er verder ook rekening mee dat de afgelopen 8 handelsdagen er 7 positief geƫindigd waren. Doorgaans is een kleine technische correctie dan goed mogelijk.

Deel

Gerelateerde artikelen

Zoeken

AEXgraadmeter Tweets

FBN Poll - uw opinie

Oud minister van Financiƫn en huidig ABN Amro voorzitter Gerrit Zalm pleit voor het direct aflossen van de hypotheek door alle huizenbezitters, niet alleen starters. Wat vindt u?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...