FinancieelBeursNieuws.nl is de website waar u al het financiele nieuws en beursnieuws kunt vinden.

Naast AEX koersinformatie leest u hier het laatste financiele nieuws van beursgenoteerde ondernemingen in Nederland en daarbuiten. Verschillende beursanalisten en beleggingsadviseurs brengen u dagelijks hun opinie en geven de laatste beurstips.

Bekijk ook hier onze privacy voorwaarden.

Markt gelooft in Bernanke

Vandaag houdt Bernanke zijn speech in Jackon Hole. Zal hij eindelijk QE3 aankondigen? De markt hoopt van wel. Waar gisteren winst werd genomen, loopt de koers nu omhoog in aanloop naar wat Bernanke te zeggen heeft. Volgende week kan de markt volatiel bewegen op basis van deze informatie. De beurs kan een flinke stap omhoog gaan maken zodra QE3 daadwerkelijk klaar staat. Gebeurt dat niet, zullen de koersen vermoedelijk dalen. De kans dat Bernanke vandaag al QE3 of een opkoop programma gaat aankondigen is maar klein. De meest recente informatie uit de VS is juist hoopgevend. Zowel de binnenlandse bestedingen als de huizen aankopen trekken weer langzaam aan. Het is goed mogelijk dat Bernanke deze troef nog niet uitspeelt.
Vandaag zijn het de cyclische fondsen die het goed doen zoals de financials en staalfabrikant Arcelor Mittal met een stijging van 2,5%, ook DE doet het goed met een stijging van 2% nu deze wordt opgenomen in de AEX ten koste van Tom Tom (+2.25%).

Deel

Zoeken

AEXgraadmeter Tweets

FBN Poll - uw opinie

Oud minister van Financiƫn en huidig ABN Amro voorzitter Gerrit Zalm pleit voor het direct aflossen van de hypotheek door alle huizenbezitters, niet alleen starters. Wat vindt u?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...