FinancieelBeursNieuws.nl is de website waar u al het financiele nieuws en beursnieuws kunt vinden.

Naast AEX koersinformatie leest u hier het laatste financiele nieuws van beursgenoteerde ondernemingen in Nederland en daarbuiten. Verschillende beursanalisten en beleggingsadviseurs brengen u dagelijks hun opinie en geven de laatste beurstips.

Bekijk ook hier onze privacy voorwaarden.

Vlakke opening AEX

De AEX zal vandaag vlak openen. Vrijdag werd al een fraaie winst geboekt vooruitlopend op de toespraak van Bernanke in Jackson Hole. Deze was achteraf bekeken niet teleurstellend en voldoende reden voor de beurzen in de VS om positief het weekend in te gaan. Ook de beurzen in Azie eindigden de eerste handelsdag positief, behalve Tokio. Dat daalde op het laatste moment met 0.6% om cijfers uit China waaruit blijkt dat de Chinese groei dalende is.
In Europa wordt de bestuursvergadering van de ECB afgewacht. Zal Draghi zijn beloftes waar maken en komen met concrete aankoop programma’s?

Deel

Zoeken

AEXgraadmeter Tweets

FBN Poll - uw opinie

Oud minister van Financiƫn en huidig ABN Amro voorzitter Gerrit Zalm pleit voor het direct aflossen van de hypotheek door alle huizenbezitters, niet alleen starters. Wat vindt u?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...