FinancieelBeursNieuws.nl is de website waar u al het financiele nieuws en beursnieuws kunt vinden.

Naast AEX koersinformatie leest u hier het laatste financiele nieuws van beursgenoteerde ondernemingen in Nederland en daarbuiten. Verschillende beursanalisten en beleggingsadviseurs brengen u dagelijks hun opinie en geven de laatste beurstips.

Bekijk ook hier onze privacy voorwaarden.

De dag van de Grieken

Vandaag weer eens goed nieuws voor Griekenland. Een oplossing die wederom geen echte oplossing is, hooguit een kleine stap voorwaarts en natuurlijk uitstel van executie. De schulden zijn uitgesteld en de rentes verlaagd. Griekenland moet doorgaan met het bezuinigen waardoor de economie onder druk zal blijven staan. De echte oplossing zal gewoon het afschrijven van de schulden zijn, maar daar begint nu niemand aan.
In Frankrijk is Arcelor Mittal in gesprek met de overheid voor een nationalisatie van haar fabrieken in Frankrijk omdat deze verlieslatend zijn. Een nationalisatie is voor de Franse overheid een zeer slechte keus. De Franse overheid kan niet alle verlieslatende ondernemingen nationaliseren, dat zal uiteindelijk impact hebben op de kredietwaardigheid.
Voor vandaag zal de beurs hoger van start gaan, 1 tot 3 punten.

Deel

Zoeken

AEXgraadmeter Tweets

FBN Poll - uw opinie

Oud minister van Financiƫn en huidig ABN Amro voorzitter Gerrit Zalm pleit voor het direct aflossen van de hypotheek door alle huizenbezitters, niet alleen starters. Wat vindt u?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...