FinancieelBeursNieuws.nl is de website waar u al het financiele nieuws en beursnieuws kunt vinden.

Naast AEX koersinformatie leest u hier het laatste financiele nieuws van beursgenoteerde ondernemingen in Nederland en daarbuiten. Verschillende beursanalisten en beleggingsadviseurs brengen u dagelijks hun opinie en geven de laatste beurstips.

Bekijk ook hier onze privacy voorwaarden.

Over ons

FinancieelBeursNieuws.nl biedt het laatste nieuws op economisch en financieel gebied uit Nederland en de rest van de wereld. Daarnaast tonen wij u de real time beurskoerzen van alle bedrijven genoteerd aan de AEX en ander beursnieuws.

Het is FinancieelBeursNieuws.nl haar doel om beleggers snel en vakkundig te informeren over de laatste stand van zaken op het gebied van de economie, de financiƫle wereld en de beurzen. Primair richten wij ons op de Nederlandse beurs AEX en alle daaraan genoteerde bedrijven. In samenwerking met ervaren beursanalisten en beleggingsadviseurs bieden wij u de laatste beurstips en beleggingsadviezen.

Zoeken

AEXgraadmeter Tweets

FBN Poll - uw opinie

Oud minister van Financiƫn en huidig ABN Amro voorzitter Gerrit Zalm pleit voor het direct aflossen van de hypotheek door alle huizenbezitters, niet alleen starters. Wat vindt u?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...