Menu

Aandeel ING

Er zijn veel verschillende aandelen die je kunt kopen. Zo kun je kiezen voor grote internationale bedrijven en banken, maar ook Nederlandse banken zijn mogelijk. Een goede aandeel om te kiezen als een Nederlandse bank is bijvoorbeeld ING. door de corona is de ING aandeel flink gedaald. Waar de koers eerst op bijna 11 stond staat deze nu op bijna 5. Daarom is het nu een ideale tijd om aandelen te kopen voor ING. Aandeel ing kun je kopen op diverse beurzen en bij diverse soorten brokers. Voordat je een aandeel koopt is het belangrijk om te weten wat de financiële prestaties van een aandeel zijn en wat de kosten en batenverhouding zijn. Door gebruik te maken van deze analyses en informatie is het mogelijk om een beter beeld voor de toekomst te schetsen voor de aandeel. Een waardering voor een aandeel is een goed uitgangspunt om te bepalen of je aandeel wel of niet wilt kopen. ING heeft een erg goede waardering. De huidige price earnings ratio is dan ook 8.7, wat betekent dat ING een goede aandeel is, zowel op korte als op lange termijn, en dan ook een goede koop is.

Geldreview.nl

Het kan lastig zijn om een betrouwbare website te vinden met informatie en analyses voor aandelen. Geldreview is een goede site hiervoor met diverse berekeningen en analyses. Hierdoor kunnen zowel beginnende als ervaren beleggers een beter idee krijgen over de toekomst van de aandeel en of het wel of niet een goede koop is. Wanneer je besluit om een aandeel aan te schaffen kun je dit weer bij verschillende brokers doen. Zo kun je ervoor kiezen aandelen bij de Giro te kopen. Maar ook bij Binck bank of andere brokers is het mogelijk. Een ander interessant feit wanneer je besluit om een aandeel ING aan te schaffen is dat ING 1 van de beste rendementen heeft in de AEX. Zo kun je naast koerswinst ook profiteren van een mooie dividend uitkering. Daarnaast is ING een goede internationale bank die veel stappen verder is dan zijn concurrenten, en daarnaast heeft de aandeel ook een goede controle van de meeste Europese banken en is daardoor een goede koop!

Aandelen kopen ING , of andere aandelen kopen, is een goed idee. Door te investeren in aandelen kun je een mooie rendement verdienen op je investering. De huidige spaar rente is erg laag waardoor het nog maar weinig zin heeft je geld op de bankrekening te laten staan. Geld investeren in aandelen is dan ook veel slimmer. Echter is er natuurlijk een grote keus aan aandelen en wil je niet je geld verliezen. Door te kiezen voor grote bedrijven is de kans groot dat je een mooi rendement kunt maken, zonder (veel) geld te verliezen. Als we bijvoorbeeld gaan kijken naar de financiële prestaties van ING dan blijkt daaruit weer dat ze jaar op jaar een mooie winst maken. Zo heeft ING in de afgelopen jaren een mooie winst van bijna 5 miljard gemaakt. Ook is de winst per aandeel met ongeveer 7% gestegen, een goede beloning op je investering dus. Daarnaast verdienen aandeelhouders bij ING het meeste geld met de dividend. Zo probeert ING elk jaar zijn dividend weer hoger te brengen.