Menu

Financieel nieuws en advies

Financieel nieuws 

Benieuwd naar ontwikkelingen omtrent de beurs? Dan zit je op het juiste adres. Op onze website kan je ontzettend veel informatieve artikelen vinden over beurzen over de hele wereld. Door geregeld onze artikelen te lezen blijf je up-to-date en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen. 

Wij zijn 20 vrijwilligers die deze website draaiende proberen te houden. Regelmatig bloggen er verschillende gasten op onze website. Heb jij ervaringen die je zou willen delen op ons platform? Hartstikke leuk! We staan open voor nog meer gasten, meningen en inzichten. 

Wel wil ik je even herinneren aan het feit dat wij geen financieel advies geven. Alles wat wij plaatsen is puur informatief, maar wij zijn geen experts. Echter hebben wij verschillende partners die uiteraard wel financieel advies kunnen geven. 

Zoek je contact met een van onze partners? Dat kan! Neem contact met ons op en wij koppelen je aan een partner die bij jou past. 

Financieel advies

Echt advies over financiën zul je hier niet vinden. Daarvoor moeten echt experts ingeschakeld worden. Dat zijn wij niet. Wij zijn amateurs die dit op hobbymatig niveau met z’n alle, met veel plezier doen. 

Inmiddels hebben we wel behoorlijk wat experts verzameld waar we je aan kunnen koppelen. Enkele partners van ons zijn inmiddels gepensioneerd en helpen nog graag af en toe bezoekers die via ons hulp zoeken.