Menu

Over ons

Op deze website worden twee verschillende diensten aangeboden. Aan de ene kant wordt financieel beurs nieuws gepubliceerd, waarmee iedereen zich kan inlezen en de ontwikkelingen van de beurzen kan bijhouden. De informatie die hier gepubliceerd wordt mag nooit worden gezien als financieel advies. Aan de andere kant kun je via deze website in contact komen met partners. Enkele van deze partners kunnen u wel voorzien van financieel advies.

Bekijk onze partners

Financieel Beurs Nieuws

We schrijven op deze website zoveel mogelijk informatieve artikelen over de financiële beurzen over de hele wereld. We schrijven over alles wat er met geld en beurzen te maken heeft. Het initiatief van deze website ligt in handen van 20 vrijwilligers, maar ook worden er op regelmatige basis gastblogs geschreven. Wil jij ook bijdragen aan deze website door een blog te schrijven? Dat kan, neem in dat geval contact met ons op.

contact opnemen

Financieel advies

Financieel advies zul je ooit via deze website krijgen. Voor financieel advies moet je aan financieel expert inschakelen, en dat zijn wij niet. Wel hebben we enkele partners die gecertificeerd zijn om financieel advies te geven. Neem daarvoor contact op met een van onze partners.