Menu

Crypto, goud of vastgoed; waar moet ik in investeren?

genwoordig zijn er veel mensen, jong en oud, die hun geld niet meer op de spaarrekening willen zetten en het dus gaan beleggen. Dit kan je bijvoorbeeld doen in aandelen zoals Shell, of in crypto. Ook kan je zilverbaar kopen bij Goudzaken wat er dan dus voor zorgt dat je geld hoogst waarschijnlijk dezelfde waarde zal houden in der loop van de tijd. Ook kan je zilveren munten kopen bij Goudzaken wat een beetje hetzelfde is als een staaf zilver. Als je meer actie wilt met je geld, kun je het dus beter investeren in crypto en aandelen.

Meer actie met je geld

Met meer actie wordt er bedoeld dat er een volatielere markt is. De prijsschommeling kan dus erg snel gaan, en mensen vinden dat vaak erg interessant en kicken daar op. In tegenstelling tot het zilverbaar kopen bij Goudzaken of zilveren munten kopen bij Goudzaken, is dat dus ook nog mogelijk. Bekende mensen in Nederland die zich bezighouden met volatiele markten zijn onder andere Kevin Timmer, die ook wel een daytrader wordt genoemd. Natuurlijk is er ook nog een middenweg, bijvoorbeeld een landenindex. Dat is een aandeel waarin bijvoorbeeld de top 20 bedrijven van Nederland in zitten.

Investeren in Nederlands vastgoed

Als je voor de echt lange termijn wilt investeren, kan je ervoor te kiezen om te investeren in landgoed. Hierbij koop je een stuk grond, en dat kan je later weer verkopen voor bouwgrond. Vaak zit hier een hoge winstmarge in, alleen duurt het dus vaak wat langer. Alhoewel, met de hoge woningnood in Nederland wordt er natuurlijk vaker en sneller van agrarische grond, bouwgrond gemaakt. In vergelijking tot zilverbaar kopen bij Goudzaken of zilveren munten kopen bij Goudzaken, is vastgoed vaak ook dezelfde prijs totdat er dus aangeboden wordt om er landbouwgrond van te maken.