Menu

Dit zijn de coins waar je je in zou moeten verdiepen

Dat bedrijven en particulieren meedoen aan beleggen, is alom bekend. Een meer recente vorm van beleggen, is investeren in crypto. Voorheen werd hier niet veel aandacht aan gegeven, echter komt daar verandering in. Dit komt doordat er steed meer mogelijk is met deze digitale munteendenen. Een belangrijke reden dat mensen ervoor kiezen om te investeren in crypto, komt doordat je er flink wat geld mee kunt verdienen. Maar waarom stappen steeds meer mensen over naar crypto? Dit komt mede door het rendement dat veel hoger ligt dan bij aandelen of obligaties. Wil jij beginnen met investeren in crypto? En wil je weten in welke munt je je kunt verdiepen? Dan kun je hier meer over lezen!

Verdiep je in Ethereum en Bitcoin

Een cryptocurrency waar je je meer in kunt verdiepen, is Ether. Het is goed om te weten dat deze digitale munteenheid op de blockchain van Ethereum draait. Deze blockchain wordt voornamelijk gebruikt voor slimme contracten en daarom erg geschikt om zaken te doen. Partijen kunnen afspraken maken zonder dat een derde partij hulp biedt. Wil je Ethereum coin kopen? Dan kun je dit met IDeal doen. Een andere munt die je niet kunt vergeten, is de bitcoin. De Bitcoin is de eerste cryptocurrency die ooit op de markt is gebracht. Normaliter maken we gebruik van fysiek geld of van een betaalkaart. Wanneer je aankopen met Bitcoin wilt doen, hoef je geen volle portemonnee bij de hand te hebben. De bitcoin werd voor het eerst in 2009 geïntroduceerd door Satoshi Nakamoto. Sindsdien blijft de populariteit van de bitcoin in een stijgende lijn toenemen. Dit komt doordat het een lage rente heeft en dit maakt het erg aantrekkelijk voor investeerders. Zowel bedrijven als particulieren zijn erg geïnvesteerd in de Bitcoin. 

Kortom, tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om te investeren in cryptocurrency. Dit komt doordat zij er flink mee kunnen verdienen. Wil jij je verdiepen in deze digitale munteenheden? Dan kun je beginnen bij Ethereum en Bitcoin.